Dobrodošli na www.pliva.hr

Praksa, studentski poslovi i stipendije

PLIVA veliku pažnju posvećuje pridobivanju kadrova još za vrijeme njihova obrazovanja. Prve korake suradnje s PLIVOM zainteresirani učenici i studenti ostvaruju putem stručne prakse ili obavljanjem studentskih poslova. Za većinu njih to je jedna od prvih prilika da stečeno teorijsko znanje primjene u praksi i tako dodaju jednu novu dimenziju području koje ih zanima.

Postani PLIVIN stipendist

Godišnje više od 150 učenika i studenata obavi praksu u PLIVI, a značajan broj studenata obrati nam se za pomoć pri izradi seminarskih i diplomskih radnji. Za njih je to prilika da nauče nešto novo koristeći metode, opremu i literaturu koja im inače nije lako dostupna. Većina njih tek počinje sagledavati sve vrste poslova kojima se mogu baviti stručnjaci njihovog obrazovnog profila, te im je stručna praksa prava prilika da definiraju svoje profesionalne interese i ambicije. S druge strane, PLIVI je to prilika za bolje upoznavanje budućih mladih stručnjaka i prilika za njihovo regrutiranje.

PLIVA ujedno ima i dugu tradiciju stipendiranja te značajna sredstva usmjerava u stipendiranje studenata nama relevantnih fakulteta - Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te Prirodoslovno-matematički fakultet - kako bi privukla studente koji postižu vrhunske rezultate i pokazuju iznadprosječne sposobnosti.

Ako ste zainteresirani za obavljanje prakse kod nas molimo da Vaš životopis i prijavu s informacijama o Vašem području interesa te terminima u kojima ste slobodni za obavljanje prakse pošaljete na:

praksa@pliva.hr

U PLIVI nudimo mogućnost obavljanja različitih studentskih poslova. Na taj način studentima nudimo mogućnost upoznavanja sa svijetom rada još za vrijeme njihova obrazovanja.

Ukoliko ste zainteresirani za studentske poslove u PLIVI pozivamo Vas da se prijavite na sljedećem linku te pri tome molimo navedite za koje područje/vrstu posla ste zainteresirani.

Za studentske poslove najčešće zapošljavamo studente navedenih fakulteta: Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prirodoslovno-matematički fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike te Ekonomski fakultet.

 

Zlatni indeksPLIVA je osvojila čak tri Zlatna indeksa za 2014. godinu u kategorijama Prakse, Stipendije i Najbolji imidž prema percepciji studenata. Više...