Dobrodošli na www.pliva.hr

PLIVI "Zlatni ključ" za najboljeg velikog izvoznika

PLIVI "Zlatni ključ" za najboljeg velikog izvoznika

Na 12. Konvenciji hrvatskih izvoznika koja se održala u City Plazi Zagreb, dodijeljene su nagrade „Zlatni ključ“ najboljim izvoznicima u 2016. godini. Nagradu od 2008. godine Udruga Hrvatski izvoznici dodjeljuje najuspješnijim izvoznicima u Hrvatskoj u 14 kategorija.

Zagreb, 12. Lipnja 2017. - Treću godine za redom PLIVA je dobitnik najprestižnije nagrade „Zlatni ključ“ za najboljeg hrvatskog izvoznika u kategoriji velikih tvrtki, a proglašeni smo i najboljim izvoznikom u Njemačku i Kanadu.

 „Velika mi je čast u ime svih kolega u PLIVI preuzeti nagradu za najvećeg hrvatskog izvoznika. Prošle godine sam istaknuo da sam uvjeren kako ćemo se i u 2016. godini uspješno nositi s najjačima na tržištu te sam iznimno ponosan na svih 2300 kolega u PLIVI koji su omogućili ovaj veliki uspjeh i najzaslužniji su za novu nagradu. Ponosan sam da smo od početka ove godine zaposlili 90 novih djelatnika, da kontinuirano povećavamo izvoz, nastavljamo investirati, ulagati u istraživanje i razvoj te da smo izvrstan primjer drugima kako se u Hrvatskoj bez obzira na izazovnu svakodnevnicu može kvalitetno i uspješno poslovati. “, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE prilikom preuzimanja nagrade i zahvale u ime svi ovogodišnjih laureata.

Nagradu za najboljeg izvoznika u kategoriji velike tvrtke gospodinu Furjanu uručila je ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić, koja je u svom govoru naglasila kako je jedan od glavnih ciljeva Vlade smanjivanje troškova hrvatskim izvoznicima kako bi postali što konkurentniji na međunarodnom tržištu.

© 2018 PLIVA HRVATSKA d.o.o. / Sva prava pridržana. / Važne pravne informacije / Zaštita privatnosti i kolačići / Impressum