Dobrodošli na www.pliva.hr

Smijehom brinite o njemu uz PLIVU

Smijehom brinite o njemu uz PLIVU

Kako bi dala svoj doprinos podizanju svijesti javnosti, a osobito muškaraca, o važnosti brige za zdravlje i redovitih pregleda s ciljem prevencije, PLIVA već godinama sudjeluje u pokretu Movember, a ovog studenog pokrećemo i kampanju na društvenim mrežama Smijehom brini o njemu.

Važnost muškog zdravlja još uvijek nije dovoljno osviještena, a cilj kampanje Smijehom brini o njemu je potaknuti razgovor o muškom zdravlju kroz priču o partnerima i njihovim smiješnim trenucima.  Žene su često ključne jer motiviraju partnere na preventivne preglede što im u konačnici može spasiti život.

U kampanji će sudjelovati poznata muška lica koja će uz anegdote i šale na društvenim mrežama podizati svijest o brizi za muško zdravlje. Njima će se pridružiti i brojni djelatnici PLIVE koji od početka studenog puštaju brkove u znak potpore. Kampanju možete pratiti na PLIVINIM profilima na Instagramu i Twitteru te na lifestyle portalu Miss7. 

Smijehom brini o njemu počinje 23. studenoga i završava 30. studenoga kada će se u zagrebačkom Studiju smijeha u 20h održati stand up predstava na temu muškog zdravlja. Kako biste nam se pridružili na predstavi, pozivamo vas da podijelite na svom javno dostupnom profilu na Instagramu jedinstvenu šalu u obliku fotografije s tekstom ili video kojima je cilj podizanje svijesti o važnosti pregleda za muško zdravlje, uz oznaku @PLIVA_Hrvatska te hashtag #smijehombrinionjemu. Pet najkreativnijih uradaka nagrađujemo s dvije ulaznice za predstavu.

 

Detaljna pravila natječaja pročitajte u nastavku:

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA «SMIJEHOM BRINI O NJEMU»

Želite na stand-up predstavu pod nazivom „Smijehom brini o njemu“ na temu muškog zdravlja?

Podijelite na svom javno dostupnom Instagram profilu jedinstvenu šalu u obliku fotografije s tekstom ili video kojima će cilj biti podići svijest o pregledima za muško zdravlje, uz oznaku @PLIVA_Hrvatska te hashtag #smijehombrinionjemu, a petero najkreativnijih nagrađujemo s 2 ulaznice za predstavu.

Trajanje natječaja

Organizator nagradnog natječaja je PLIVA HRVATSKA d.o.o. za razvoj, proizvodnju i prodaju lijekova i farmaceutskih proizvoda, Prilaz baruna Filipovića 25, 10000 Zagreb, OIB: 44205501677. Nagradni natječaj počinje 23. studenog, a završava 28. studenog 2017. godine u 15:00 sati. Nagradni natječaj se priređuje radi promicanja preventivnih pregleda i teme muškog zdravlja.

Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvenih mreža Instagram ili Facebook niti je povezan s Instagramom ili Facebookom.

Nagrade 

Ukupno se dodjeljuje 5 puta po 2 ulaznice za stand up predstavu „Smijehom brini o njemu“, koja će se održati 30.11.2017. godine u Studiju smijeha u Zagrebu.

Sudionici u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Uvjeti sudjelovanja

Sudionik prihvaća Pravila nagradnog natječaja sudjelovanjem, te se u potpunosti odriče bilo kakvih potraživanja prema Organizatoru na osnovi naknade bilo kakvog troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. 

Za sudjelovanje u natječaju sudionik treba podijeliti na svom javno dostupnom Instagram profilu jedinstvenu šalu u obliku fotografije s tekstom ili video kojima će cilj biti podići svijest o pregledima za muško zdravlje, uz oznaku @PLIVA_Hrvatska te hashtag #smijehombrinionjemu.

Sudionik može sudjelovati više puta, no može osvojiti samo jednu nagradu.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku (tijekom ili po završetku natječaja) diskvalificirati sudionike za koje utvrdi bilo kakve nepravilnosti.

Odabir pobjednika 

Organizator okuplja nepristrani žiri, sastavljen od stručnog tima Organizatora za Marketing i PR, koji će odlučiti o kreativnosti fotografija ili videa, kao presudnom elementu u odabiru dobitnika. Lajkovi fotografije ili videa kojima se sudionik prijavljuje nisu odlučujući, ali mogu pomoći žiriju u odluci.

Dobitnici 

Organizator će u najkraćem mogućem roku po završetku natječaja na Instagram profilu @PLIVA_Hrvatska objaviti Instagram korisnička imena dobitnika, a isti se potom moraju javiti u Inbox s podacima.

Ako se kontaktirani dobitnici ne jave Organizatoru u roku od 1 dana s točnim, potpunim i istinitim podacima o sebi, nagradu će dobiti sljedeći sudionik s liste. Organizator nije odgovoran ako pobjednik nije obaviješten o nagradi u slučaju nedostupnosti zbog netočnosti podataka ili u nemogućnosti uspostavljanja kontakta ukoliko su podaci točni. Ako se u roku od jednog dana od dana poslane obavijesti sudionik nije javio organizatoru, sljedeći rangirani sudionik dobit će nagradu i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove (u roku 1 dana od slanja poruke).

Dobitnici će biti na popisu za ulaz na stand up predstavu u četvrtak 30.11.2017. godine s početkom u 20 sati u Studiju smijeha, Hebrangova 10, Zagreb. Dobitnici o svom trošku dolaze na lokaciju.

Dobitnici su suglasni da se njihova imena i prezimena javno objave na Instagram profilu @PLIVA_Hrvatska bez naknade.

Dobitnik može biti samo jedan član uže obitelji (supružnik/roditelj, dijete, brat ili sestra) i Organizator zadržava pravo da od dobitnika zatraži osobne dokumente koji potvrđuju srodstvo. Također, više igrača s istim prezimenom, na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu.

Dobitnik nagradu može preuzeti samo uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

Ostalo

Sudionik svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike/video/tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih prema Organizatoru, sudionik se obvezuje u cijelosti preuzeti odgovornost za eventualnu povredu prava trećih.

Organizator može koristiti fotografije i video sadržaje koje sudionici pošalju u ovom natječaju na bilo kojem mediju, bez geografskog i vremenskog ograničenja.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos te nakon što roditelj, odnosno staratelj potvrdi prihvaćanje Pravila natječaja. 

Sudionici koji sudjeluju u promotivnom nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku.

Dobitnici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

23. studenog 2017.

PLIVA HRVATSKA d.o.o. za razvoj, proizvodnju i prodaju lijekova i farmaceutskih proizvoda

Prilaz baruna Filipovića 25

10000 Zagreb, Hrvatska