Dobrodošli na www.pliva.hr

Postani PLIVIN stipendist

Postani PLIVIN stipendist

PLIVA je kompanija koja svoj uspjeh u najvećoj mjeri zahvaljuje svojim visokostručnim zaposlenicima, istraživačima i znanstvenicima. Mnogobrojna znanstvena dostignuća rezultat su međusobne stručne suradnje PLIVE, hrvatskih sveučilišta i drugih znanstvenih institucija.

PLIVA ima dugu tradiciju stipendiranja te će putem natječaja dodijeliti stipendije redovnim studentima Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije te Prirodoslovno-matematičkog fakulteta . PLIVINI stipendisti, studenti koji postižu vrhunske rezultate će se moći tijekom studiranja upoznati s praktičnom primjenom teoretskog znanja. Ovisno o afinitetima i potrebama mogu odabrati i područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada, seminarskih radova uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Postati PLIVIN stipendist pruža jedinstvenu priliku za rad u farmaceutskoj industriji te za upoznavanje procesa stvaranja lijekova. Iskustvo stečeno u PLIVI obogatit će znanje stečeno na fakultetu te otvoriti nove mogućnosti za ostvarenje karijere u farmaceutici.

Stipendiranjem mladih stručnjaka, potičemo profesionalni rast i razvoj mladih znanstvenika, te im omogućujemo da u budućnosti sudjeluju u razvoju novih proizvoda čime poboljšavamo kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima.

Odgovore na najčešće postavljana pitanja pročitajte ovdje.

Što kažu PLIVINI stipendisti